malware opções binárias chrome opções binárias vao acabar binary option robot 1.9.27 free binary options trading software
7. novembra 2018. vladimir

Audio-Gaming oprema

Audio  ,, gaming slušalice“ gde  tražiti ,šta gledati , koliko platiti ?

Večita tema sa  malo odgovora.

U početku, kada započnete istraživanje na mreži, možda ćete biti opterećeni raznim  modelima  igračkih slušalica.

 

                                                              

Kvalitet zvuka mnogo je važan u igri – često morate biti u mogućnosti da razlikujete pravac zvuka, ili obratite pažnju na suptilne detalje i zvučne signale vaše igre.

Postoje različiti tipovi  slušalica koje mogu imati  surround zvuk, bežične, žičane…..

Dilema sa kojom se ljudi suočavaju prilikom odabira slušalica za igranje igara.!

Ako ste PCgamer, žične slušalice bi bile najbolje rešenje  za vas, sa druge strane kvalitetne bežične slušalice vas mnogo košta  zbog dodatne tehnologije.

Bežične slušalice treba napuniti. Ovo može biti problematično ako igrate satima.

Tipično, većina dobrih bežičnih slušalica traje oko sat vremena kako bi se potpuno napunila i ponudila oko 7-8 sati trajanja baterije. Ovo omogućava reprodukciju zvuka bez gubitka kvaliteta pri prenosu bežičnim  putem Bluetooth-a.

U slučaju  slušalica sa suraund zvukom, na svakoj strani slušalice nalaze se različiti drajveri za različite audio kanale. To omogućava  da  se zvuk  čuje pod različitim uglovima.

U slučaju FPS igara kao što je Call Of Duti, znanje o pravcu vatre pištolja i neprijateljskih koraka su veoma važne – tako da suround zvuk može biti od velike koristi.

Neki igrači  ne vole mikrofon i smatraju ga neprijatnim dok  igraju. U tim slučajevima, možete kupiti  slušalice sa mic ,  ili lavalier mic koji je manje opterećujući za vas.

Glavna prednost slušalica je da one pružaju više udobnosti . Ali to ne znači da će sve slušalice sa oznakom „gaming slušalice“ biti ugodne.

Uvek bi trebalo da tražite slušalice koje su lagane i neće ugroziti  kvalitet zvuka.

• OS Kompatibilnost: Ovo je važna činjenica koju će te saznati pre nego što napravite bilo koji drugi izbor, jer nijedan od njih neće biti  važan ako se ispostavi da  ne rade na vašem računaru. Ovo je  važno ako razmišljate o pokušaju korišćenja  slušalica na računaru i Xbox-u ili PS3 / 4.

Ponekad radi na jednom uređaju , ali ne i na drugom.

• Tip veze: Postoje dve osnovne opcije, USB ili Analog.

 

 

 

 

 

 

JAVITE NAM SE!

Javite nam se, povežite se s nama, postanite partner, pitajte što Vas zanima a mi ćemo Vam rado odgovoriti.