thailand binary option 50 usd bằng bao nhiêu tiền việt nam opções binárias e robôs conceitos básicos tính thanh khoản best online chart available for binary options

Smart Mobile Solution d.o.o. bavi se distribucijom pribora i dodataka za većinu elektronskih uređaja široke potrošnje kao što su: smartphone-ovi, iPhone-ovi, mobilni uređaji, tableti, playeri i ostali uređaji (desktop računari, laptopovi i tableti).

Kao dobro pozicionirana firma na tržištu ostvarujemo izvrsne rezultate u distribuciji kroz naše partnere koji uz našu stručnu podršku i različite druge pogodnosti plasiraju našu robu kroz vlastite prodavnice i webshopove.

Distributeri smo više brand-ova Premium opreme koji su prepoznati na Evropskom tako i na našem tržištu. Time smo pokrili kompletni deo tržišta sa opremom za mobilne uređaje, PC -uređaje ,Laptop i tablete.

BRANDOVI

Da bismo osigurali kvalitet i garanciju sigurnosti odlučili smo distribuirati premium brendove koji svojim imenom i certifikatima stoje iza svojih proizvoda. Premium oprema nije samo osjećaj sigurnosti i garancija kvalitete, ona je dokaz da se sigurnost i kvaliteta može nabaviti uz prihvatljive cene.

Trudimo se da u našoj ponudi stalno budu prisutni proizvodi koji odgovaraju vašim modelima smartphone uređaja ali smo i univerzalnim proizvodima pokrili tržište manje poznatih brendova. I u budućnosti ćemo nastojati zadržati i poboljšati te vrednosti kako bi naši kupci ostali verni proizvodima koje se isplati kupiti.

Kablovi i prateća oprema postali su svakodnevna potreba svakog čoveka.

Kvaltetna oprema štedi vašu enerergiju u svakodnevnom radu i postaje pouzdani partner vaše svakodnevnice.

Fokus našeg poslovanja je na sledećim grupama proizvoda :

 

AUDIO – audio kablovi, konektori, adapteri, slušalice i ostala oprema.
VIDEO – Video kablovi, konektori, adapteri i ostala oprema.
SMARTPHONE – Kablovi za smartphone uređaje, punjaći, slušalice i ostala oprema, maskice-futrole , vodonepropusne torbice i drugo
RACUNARI – Kablovi za računala, adapteri, konektori, mrežna i ostala oprema.

POSTANITE PARTNER

Osnovni nam je cilj širiti mrežu partnera i distribuirati naše proizvode uz zajedničke benefite koji se pružaju. Takva umrežena prodaja deo su našeg svakodnevnog poslovanja kao i stalna potreba da sa takvom prodajom pokrijemo područje SRB, HR , EU i ostalih zemalja. Trenutačna lista partnera.

KOJE SU PREDNOSTI I DOBITI?

Ulaskom u partnerski odnos s nama dobiti ćete:

1. vrhunske proizvode po povoljnim cenama
2. etablirane brandove sa garancijom
3. brzu i besplatnu dostavu robe
4. presales i postsales support
5. stalne promocije i akcije
6. webshop i b2b
7. tehničku podršku

Partneri su naša briga i naš veliki tim kroz koji distribuiramo proizvode do krajnjih kupaca. Budite dio tog tima i ostvarite mogućnost profesionalnog napredovanja uz financijsku dobit. Javite nam se, postanite partner , naša edukacija i marketinška podrška pomoći će Vam da lakše i kvalitetnije prodate naše proizvode. Čekamo Vas!!

JAVITE NAM SE!

Javite nam se, povežite se s nama, postanite partner, pitajte što Vas zanima a mi ćemo Vam rado odgovoriti.